Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. szeptember. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Eggyel nő a tét
 
Napi Aktuális 2022-11-21 16:28:15
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Apró lépésekkel haladunk előre, de mindig eggyel nő a tét!

A portálunkra borított információk, vannak esetek a mikor megdöbbentőek, hihetetlennek, vagy inkább elképzelhetetlenek! Vannak esetek, amelyek csodálatra méltóak, de ellenőrzésre szorulnak természetesen (minden esetben)! A keletkezett hiteles dokumentumok minden esetben rávilágítanak a törvényesség mögé bújtatott közfelháborodást okozó, az igazságszolgáltatásban rejlő hibákra. Ebben a cikkünkben rövidesen feltárunk folytatásként egy olyan ügyet, ami méltán okoz közfelháborodást minden tisztességes embereben! Megingathatja és meg is ingatja az ügyészségbe a rendőrségbe vetett hitet. Ezen közhiteles okiratok, mind tartalmilag, mind formailag az eredetivel mindenben megeggyezőek, legálisan kerültek a bírtokunkba. Az adatvédelmi előírások betartása mellett, annak megfelelően lesznek publikálva. Remélhetőleg Dr. Polt Péter legfőbb ügyész úr ingerküszöbén túljutva az eredeti okiratok kapcsán, amelyet részére megküldünk további intézkedésre, vizsgálatra, a  tisztességes eljárás alapelveit figyelembe véve, a megfelelő kivizsgálás után szankcionálva is lesznek! Természetesen a hozzá feltett kérdéseinkre is válaszokat várunk!

Nyílt Levél Dr. Polt Péter legfőbb ügyész Úrhoz!

 
Tisztelt Dr. Polt Péter Legfőbb ügyész úr!
 

Engedje meg, hogy egy minden törvényt tisztelő emberben, megdöbbenést keltő, az igazságszolgáltatásba vetett hitünket leromboló ügyben kérjem szíves válaszát az alábbiak szerint:

1.A mellékelt Ny.127/2018/170 határozat vonatkozásában az ügyészi hivatkozás az ügy feltételes felfüggesztéséről ÖN szerint törvényes volt?

2.A FELTÉTELES ÜGYÉSZI FELFÜGGESZTÉS (BE. 416–420. §) rendelkezik-e számszerűen az elkövetett bűncselekmények mennyiségéről? A rendelkezésre álló hivatalos okiratok alapján 93 rendbeliről tudunk, mi a felső határ a nyomozás folytatásához 100 rendbeli vagy 1000 rendbeli elkövetés szükséges?

3.A feljelentést a Megyei Rendőrkapitány tette, miért nem kapott a határozatban fellebbezési jogot?

4.Az eljáró ügyész leírja, hogy „ A vizsgálat felvetette annak lehetőségét, hogy az igen nagy számban előforduló aggályos dokumentáció valójában arra utal, hogy az oktatások, illetve a vizsgák nem történtek meg, ennek ellenére vezetői engedélyek kiadására került sor, amely közokirat-hamisítás bűntettének minősülhetne” A TÉNYEK MIÉRT CSAK MINŐSÜLNÉNEK?

5.Az ÖN véleménye szerint a mellékelt hivatalos okiratok, hogyan kerülhettek közforgalomba, ki, mikor, mire és miért használta fel azokat?

 
Tisztelt Főügyész Úr!
 

Engedje meg, hogy az ÖN tisztánlátása érdekében a figyelmébe ajánljam a Debreceni Regionális Nyomozó ügyészség 3. 520/2022/1 a Központi Nyomozó Főügyészség NF.1925/2022. Számú határozatait, valamint a Debreceni Rk. Bü. 09010/1377/2021 nyomozását

 

Tisztelettel kérem a feltett kérdéseimre szíveskedjen a válaszát megküldeni a közélet tisztasága érdekében.

 

 

Tisztelettel : Burzuk Sándor 2022.11.07.
 

 

 

 

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-09-28 07:45:23 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ