Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. február. 6


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Zsaruk védik a maffiafőnököt
 
Napi Aktuális 2012-09-17 19:07:15
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Budapest - Miközben a legnagyobb titokban, óriási biztonsági intézkedések mellett hazahozzák a „fekete sereg" Spanyolországban elkapott vezérét, Magyar Róbertet (42), a főváros utcáin újabb fegyveres „figyelmeztetés" történt.

 

Minden jel arra mutat, hogy újjászerveződik az éjszakai élet, újraosztják a maffiózók a területeket. Az eddig az éjszakai életet uraló V. László meg-gyanúsítása, majd P. Tamás letartóztatása lehetőséget adott az eddig háttérbe szorult csoportoknak a megerősödésre.

A „fekete sereg" egykori vezére éppen utób­biakat támogatta nagy lét­számú, verőemberekből verbuvált csapatával. Több olyan konfliktus is volt korábban a felek között, amelyről a rendőrség is tudott, de sértettek híján nem indulhatott nyomozás. Ám ha a most hazaszállított Magyar együttműködik a hatóságokkal, akár megsemmisítő csapást is mérhetnek a nyomozók V. Lászlóra, aki a gyanú szerint évekig befolyásolta a rendőrséget. Amióta azonban előzetesben van az éjszaka ura, egymást érik az utcai lövöldözések.

Augusztusban a Colosseum diszkó előtt és a Szerencs utcánál is rálőttek egy-egy luxusautó tulajdonosára. Szerda este a VII. kerületi Klauzál téren este hét óra tájban egy éjszakai életben érintett férfi autójára tüzeltek éles fegyverrel, a támadó elmenekült.

Blikk-információ

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-02-03 17:35:54 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ