Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. április. 13


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Vádemelés a Gellért fürdős szexpartiért
 
Napi Aktuális 2012-11-06 14:48:47
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt vádat emelt a hamburgi ügyészség egy német biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen, amiért a vállalat számlájára szexpartit szerveztek a budapesti Gellért termálfürdőben.

 

Az ügyészség szerint a vádlottak a budapesti kéjutazás költségeinek, különösen pedig az út során örömlányokra fordított pénznek vállalati költségként történő elszámolásával sértették meg a törvényeket, és összesen 52 ezer euró kárt okoztak – írták német lapok pénteken.

A biztosítás-közvetítéssel foglalkozó Hamburg-Mannheimer International (HMI) 2007-ben a legjobban teljesítő ügynököknek budapesti jutalomutat szervezett. Az egyik program látogatás volt a Gellért fürdőben, ahol magyar prostituáltak szórakoztatták a német cég alkalmazottait.

A német Handelsblatt című gazdasági lap tavaly több olyan embert is idézett [1], aki részt vett a rendhagyó vállalati bulin. „A bejáratnál engem és a többi résztvevőt is alaposan átvizsgáltak akárcsak egy reptéri beléptetésnél. Szigorúan megtiltották, hogy a rendezvényről fénykép-, videó- vagy hangfelvétel készüljön. Aztán jöttek a nők, akikről mindenki tudta, hogy kurvák” – mondta a lapnak az egyik meghívott.

A nők vörös vagy sárga karszalagot viseltek. Voltak köztük hoszteszek, de olyanok is, akiknek a vendégek vágyainak kielégítése volt a feladatuk. Jöttek nők fehér karszalaggal is, ők kifejezetten a vezetőség és a legjobban teljesítő értékesítők szórakoztatására érkeztek.

A termálfürdőben lefüggönyözött ágyakat is felállítottak. Mindenki bebújhatott a függönyök mögé egy hölggyel, és azt tehetett, amit akart. A nők minden ilyen pásztoróra után kaptak egy pecsétet a karjukra. Ez alapján regisztrálták, ki hányszor foglalkozott a vendégekkel. Volt olyan nő, mondta egy résztvevő, akinek a végén egy tucat pecsét volt a karján.

Azoknak a vendégeknek sem kellett szomorkodniuk, akiknek nem jutott nő a lefüggönyözött ágyakon, ugyanis a hotelben is lehetett nőket kapni, mondta a Handelsblattnak az egyik egykori vendég. A fürdőben egy színpadot is felállítottak, amelyen két nő és egy török pasának öltözött férfi kölcsönösen elégítették ki egymást.

Nevet váltottak

A vádhatóság szerint a rendezvényen 20 örömlány és a biztosító legkevesebb 64 munkavállalója vett részt. A prostituáltak szerződtetése ellentétes a cég belső előírásaival, a kéjutazás pedig a vállalkozás céljával és arculatával sem egyeztethető össze – közölte az ügyészség szóvivője. A nyomozás során feltárt adatok szerint a társaság vezetése nem tudott a budapesti útról.

A hamburgi ügyészség hűtlen kezelésben való bűnrészesség miatt vádat emelt egy harmadik személy, egy rendezvényszervező cég ügyvezetője ellen is. Az eljárást a HMI anyavállalata, az Ergo biztosító feljelentése nyomán indították.

A botrány kirobbanása után a céget átszervezték, még a nevét is megváltoztatták – a társaság felvette az anyavállalat nevét –, a Handelsblatt azonban újabb ügyeket nyomozott ki, az idén nyáron megírta, hogy a jól teljesítő ügynökök 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben egy jamaikai szexklubba látogathattak el a vállalat költségén.

 

forrás:index.hu

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-04-12 06:44:24 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ