Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. április. 13


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Vádat emeltek Dr. K-né dr. J. J. ellen
 
Napi Aktuális 2012-11-14 17:23:07
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy által elkövetett vesztegetés és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy felszámolási ügyekben eljáró nyíregyházi törvényszéki bíróval szemben.

 

Belföld Vádat emeltek Dr. K-né dr. J. J. ellen
Index
2012. november 14., szerda 14:55 | Címkék
nyíregyháza, bíróság, vesztegetés, korrupció A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy által elkövetett vesztegetés és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy felszámolási ügyekben eljáró nyíregyházi törvényszéki bíróval szemben.

A vádirat szerint Dr. K-né dr. J. J. 2008 végétől 2010 elejéig folyamatosan különböző jogtalan előnyöket fogadott el egy felszámolótól, akit az ügyben szintén megvádoltak.

A felszámoló ingyen szállította autójával a bírónőt, intézte a szervizmunkákat és más ügyeket, a megtakarításaival kapcsolatos, továbbá az ő érdekeltségébe tartozó cég ügyeit is.

Az is kiderült, hogy Dr. K-né dr. J. J. a felszámoló költségére vett részt egy háromnapos disznótoros rendezvényen. A bírónő itt a felszámolótól két eljáráshoz kapcsolódóan 150 ezer, illetve 125 ezer forintot kért és kapott.

Ennek fejében a bírónő a felszámolót több esetben a lakásán fogadta, ahol a folyamatban lévő, az őt érintő ügyekről is rendszeresen egyeztettek, a bírónő beadványokat is átvett tőle.

Dr. K-né dr. J. J. bírói esküjét folyamatosan megszegve, a felszámolót érintő ügyekben részrehajlóan, annak befolyását elfogadva, sorozatosan jogtalan előnyöket biztosítva járt el.

A bírónőt és a felszámolót tavaly júniusban hallgatták ki először gyanúsítottként, akkor tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el.

 

 

Forrás:index.hu

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-04-12 06:44:24 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ