Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. február. 6


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 H. Gábor lerajzolta a csalók szervezeti felépítését
 
Napi Aktuális 2013-03-14 17:02:12
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Árulkodó dokumentum került a Bors birtokába: H. Gábor, a hazai fogadási botrány egyik kulcsfigurája másfél éve az ügyészségnek lerajzolta a futballmeccseket manipuláló szervezet felépítését.

 

Lapunk és a bundaügy részleteit megszellőztető futballoldal, a rangado.hu mindent megtesz azért, hogy ne maradhassanak titokban a magyarországi fogadási botrány sötét üzelmei. A nyomozati iratokban egy sokatmondó rajzra bukkantunk, melyből kiderül, a több élvonalbeli együttesben is focizó – és bevallása szerint mindenütt bundázó – koronatanú, H. Gábor szerint hogy épült fel a 33 találkozót érintő csalássorozatot irányító ­szer­vezet.

Fotó: Végh István
H. Gábor gyanúsított válogatás nélkül „tüzelt” mindenkire
A REAC, a Siófok és a Diósgyőr korábbi játékosa rajzán ezúttal szerepel több olyan személy neve, aki eddig nem került képbe, s az ügyészség sem gyanúsítja. H. 2011 novemberében papírra vetett listáján közvetlenül a „Boss” (Főnök) alatt található Admir neve, ô minden bizonnyal azonos az Interpol által letartóztatott szlovén Admir Suljiccsal, az ázsiai fogadási maffia egyik kulcsfigurájával.
Suljic ­egykor Kaposváron focizott, és a koronatanú úgy vélte, a szervezetben a húsz hónapja ­elő­zetes letartóztatásban ülő K. Zoltán (Kenő) és L. Mátyás (Lecsó), K. Zsolt menedzser és a nem gyanúsított, egykori REAC-labdarúgó, Koltai Tamás felett állt. Ez utóbbi természetesen nem keverendő össze a győriek 25 esztendős válogatott szélsőjével. 2006 januárjában érkezett vissza a rákospalotaiakhoz, többéves malajziai és németországi ­lé­giós­kodást követően.
 
Nem állíthatjuk, hogy H. Gábor rajza fedi a valóságot, így nem tudhatjuk azt sem, az ismert és az ügyészség által gyanúsított személyek mellett miért mártotta be a válogatottban is szereplő Végh Zoltánt és Hercegfalvi Zoltánt, a korábbi kecskeméti edző Tomiszlav Szivicset, Vukasin Polekszicset, a debreceniek kapusát, és Kutasi Róbert egykori REAC-klubigazgatót. Utóbbi tragikus története sokak által ismert: tavaly március 1-jén a halálba ugrott egy fővárosi panelház tetejéről.
– H. Gábor valóban felrajzolt egy szervezeti ábrát, amely kiegészítéséül szolgált a korábbi vallomásának, illetve a nyomozás addigi adatainak – mondta a Borsnak Nagy Andrea, a főügyészség helyettes szóvivője. – Koltai Tamás nevű személyt tanúként és gyanúsítottként sem hallgattunk ki. Hogy miért nem, azt nem árulhatom el...
 
forrás:borsOnline
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-02-03 17:35:54 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ