Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. április. 13


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Lemondott kormánybiztosi tisztségéről Papcsák
 
Napi Aktuális 2010-11-03 16:11:52
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

 MNO - KA
Papcsák Ferenc lemondott az elszámoltatásért felelős kormánybiztosi posztjáról, mivel az összeférhetetlen a zuglói polgármesterséggel. A fideszes politikus lapunknak elmondta: az elszámoltatásra szükség van és folytatódni fog.

 

 

Október 29-i hatállyal lemondtam az elszámoltatásért felelős kormánybiztosi posztomról, mivel az összeférhetetlen a zuglói polgármesteri címemmel – mondta az MNO érdeklődésére Papcsák Ferenc. A lemondásomat a miniszterelnökhöz és az illetékes miniszterhez is eljuttattam – tette hozzá. 

Papcsák úgy fogalmazott, hogy képviselőként is folytatni fogja az eddigi munkáját, és már a mostani héten is újabb bejelentéseket fognak tenni. Zugló fideszes polgármestere kijelentette: az elszámoltatás folytatódik, és „nem fognak leállni”. Arról, hogy a jövőben ki fog felelni ezért a területért, a miniszterelnök dönt majd – zárta szavait Papcsák.

„A Papcsák Ferenc polgármesteri megbízatása nyomán előállt jogi helyzet megoldásáról napokon belül döntés születik” – tájékoztatott a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter a fentieken kívül még azt rögzíti közleményében, hogy az elszámoltatás és a korrupció felszámolása a nemzeti ügyek kormányának legfontosabb feladatai közé tartoznak.

(MNO)
 

www.visszaelesek.hu

Kommentár: Mindannyian tudjuk nehéz feladat! Kevesen bírjuk, bírják a stressz okozta nehézségeket! Mi azonban kételkedünk a stresszben, a lemondás oka mögött komoly fenyegetettségek lapulhatnak. Valószínűleg ez is hamarosan kiderül a forró pite, könnyen megégeti a szánkat.

Nálunk is sokan próbálkoznak, fenyegetőznek, no de Papcsák Úr ilyen könnyen feladja?

Valószínűleg „Ön” nem ismeri a mondást: ne taposd a kígyó farkát, sőt rá se lépj, mert az nagyon veszélyes, könnyen visszatekeredik és megharap. A www.visszaelesek.hu ezen elvek szerint folytatta és folytatja a munkáját!
 

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-04-12 06:44:24 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ