Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. július. 15


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Helyreigazítás cunami az állami médiában a Czeglédy-ügy kapcsán
 
Nyomozati szakban lévő ügyek 2018-01-31 16:22:22
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

 

Az állami televíziónak hat sajtóhelyreigazítási kérelmet, összesen legalább tizennyolc alkalommal kell főműsoridőben felolvasnia, hogy mit állítottak valótlanul Czeglédy Csabáról - írtuk még októberben.  Ha ez az ügy egy valódi büntetőügyről szólna, akkor a kormánypárti sajtónak nem kellene éjjel-nappal hazudoznia rólam - kommentálta akkor a Fővárosi Törvényszék döntését maga Czeglédy. És itt az újabb helyreigazításdömping ebben a következmények nélküli országban, annak is a hajdan a köz szolgálatára létrejött médiájában.

 

Czeglédy Csabának adott igazat a bíróság, mert a mára állami propaganda média valótlant állított. ( meglepődés) Most a 24.hu írta meg, hogy bíróság tízszeres helyreigazítást ítélt meg a diákszövetkezetekkel foglalkozó MTV-s riportok valótlan állításai miatt.

A portál információi szerint a Főváros Törvényszék kedden meghozott elsőfokú ítéletében szokatlanul súlyos helyreigazítás-sorozatra kötelezte a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-t. Az M1 Híradó a szombathelyi MSZP-s képviselő, Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásba helyezése után többször beszállt a politikus üzleteivel foglalkozó kormányoldali kampányba. Az állami csatornának az ítélet szerint három helyreigazítási közleményt kell fő helyen lehoznia annyiszor, ahányszor az eredeti riportokat leközölték. A bíróság megállapította: több esetben, már köztudomásúan valótlan állításokat terjesztettek. (meglepődés)
 
forrás:népszava online
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-06-11 08:03:03 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ