Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. február. 6


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 A király meztelen!
 
Napi Aktuális 2023-02-03 17:26:53
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

................. a nagyzási mániának lassan vége! Frissítem az emlékezetét : Ön annyira képzett jogász, hogy 9-hónappal kormányhivatali munkahelyének megszüntetése után, még mindig előző munkahelyének jegyzőkönyvét használja hivatalos jegyzőkönyvként 2019.08.05.-én? Emlékezete 2019.08.13.-án tér csak vissza, amikor már a jegyzőkönyv szerint is tudja, hogy a KAV -nál dolgozik? Hány ilyen kis okirat hamisítást követette el ? Jogosan merül fel a kérdés, biztosan jó ez a KAV-nak, hogy ön még mindig ott dolgozik?!

 

 

 

 

 

Mint azt az előzményekben leírtam feljelentést tettem a Központi Nyomozó Főügyészségre, melyet a 1043/2021 szám alatt bíráltak el és iránymutatásként „ A feljelentést közokirat-hamisítás és zsarolás bűntette tárgyában kell elbírálni” közölték és az ügyet illetékességgel a Hajdú-Bihar Megyei főügyészségre tették át.

A Hajdú-Bihar Megyei főügyészség B.535/2021/2 szám alatt már csak „közokirat-hamisítás bűntette miatt” megküldte a Debreceni Rendőrkapitányságnak, mint hatáskörrel rendelkező nyomozó hatóságnak.

A debreceni Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el amiben személyesen meghallgatott, majd szépen lassan elutasította a feljelentésemet 09010/1377/2021.bü „ mivel a bűncselekmény gyanúja hiányzik” LOL.

Természetesen a nyomozás elutasítását megfellebbeztem és a DEBRECENI JÁRÁSI ÜGYÉSZSÉG B.2770/2021/4 sz alatt panaszomat elbírálta, és utasította nyomozó hatóságot a törvénysértése orvoslására az alábbi indoklás szerint:

 

 

„A jelen ügyben tett feljelentésben említett cselekmények egyértelműen bűncselekmény gyanúját vetik fel. Bűncselekmény gyanúja akkor áll fenn, ha a feljelentésben előadott cselekmény megtörténte esetén, az bűncselekmény törvényi tényállását kimeríti. Jelen esetben ezek a körülmények maradéktalanul fennállnak.”!

Feljelentésemben elfogultságot jelentettem be minden Hajdú-Bihar Megyei ügyészségekkel, valamint rendőrségekkel kapcsolatban tekintettel az érintett előző munkahelyén megvalósult munka kapcsolata miatt. Az elfogultságomat természetesen nem vették figyelembe! A magam részéről nagy várakozással tekintek a magukat elfogulatlannak tartott hatóságok további szorgos munkájára és külön ajánlom a figyelmükbe azokat az elmulasztott halaszthatatlan nyomozati cselekményeket amelyeket a feljelentés 7.-es pontjában leírtam és bizony, bizony, a nyomozó hatóságok érintettségét is bizonyíthatták volna? Gondolom a nagytakarítás a feljelentésem után elkezdődött, hiszen az érintett személy a feljelentés szinte minden pontját ismeri! Felhívom továbbá a nyomozó hatóság figyelmét, hogy az ügyben keletkezett elektronikus levelezés ellenőrzésének kiadási határideje az a bizonyos 6-hónap még nem telt el! Ebből adódóan az az önök részére bármilyen kellemetlen lehet is tegyék meg a szükséges intézkedéseket

Összességében tehát egyértelműen kijelenthető, hogy az ügyben senki nem elfogult a feljelentettel szemben, ezért remélhetőleg akkor sem fognak háborogni amikor ez az ügy esetleg bírósági szakba kerül, olyan járásbírók és törvényszéki bírók szeretnék ezt az ügyet tárgyalni akiknek a feljelentett ................ nagyon sok borsot tört az orruk alá!

Egy szerencséje van................ hogy a Hajdú-Bihari Bíróságokon tisztességes bírák dolgoznak. akik nem bosszúállóak!

Továbbiakban írásban küldöm meg a keletkezett iratokat az ITM.-nek, Dr. Palkovics László miniszter úrnak, valamint a KAV részéről .................. ügyvezetőnek az elvárható további intézkedések megtétele miatt

 
Tisztelt............. Úr!

Hosszas gondolkodás után ragadtam tollat az „Ön” érdekében, hiszen én még életemben annyi rosszat nem halottam vezető beosztásban lévő emberről mint önről. Engem ez felháborít és én természetesen nem ülök fel az ilyen ronda pletykáknak.

Az én szemeben ön egy tisztességes ember éppen ennek apropóján az pletykák tisztázása érdekében engedjen meg néhány ide vágó kérdést.

·       Igaz-e, hogy az ön hivatali irodájának kijárati falán van egy sakktábla figura melyen egyetlen egy csak a királyt ábrázoló bábu látható?

·       Igaz-e, hogy ön a munkatársait beszélgetés közben arra kéri helyezzék el magukat ezen a sakktáblán, de tudniuk kell ön a király?

·       Igaz-e, hogy ön a szolgáltató partnereit oktatókat, iskola vezetőket, vizsga biztosokat politikai kapcsolataival ( miniszterelnökünk nevét emlegetve )valamint a népszavazási kezdeményezést ellehetetlenítő kopaszokkal veréssel család megfélemlítéssel terrorizál (nagydarab, kopasz férfiak látványosan ellehetetlenítettek egy népszavazási kezdeményezést.) ?

 

·       Igaz-e, hogy ön bizonyos esetekben közokiratot hamisított csalást követett el?

·       Igaz-e, hogy önnek van olyan kollégája akinek nincsenek meg a szakma gyakorlásához szükséges iskolai végzettségei?

·       Igaz-e, hogy egyik közvetlen munkatársával szemben büntető eljárás van folyamatban?

·       Doktori címére utalva szíveskedjen közölni, hol és mikor szerezte azt ?

 Feltételezhetően jogi végzettségére hogyan értékeli illetve, hogyan értelmezi a „9. § *  (1) *  Az elméleti és gyakorlati vizsgáztatással kapcsolatos eljárást

a) az e rendelet 8. mellékletében,

b) a közlekedésért felelős miniszter által, valamint

c) a vizsgaközpont által a vizsgaszabályzatban meghatározott követelményrendszer szerint kell lefolytatni.

(2) *  A vizsgáztatás során a képzésre előírt - a 3., és 5. mellékletben meghatározott - szakmai feltételeket a vizsgáztatás sajátosságainak megfelelően kell alkalmazni.

(3) *  A vizsgaközpontnak biztosítania kell minden megyében a vizsgázás lehetőségét.

(4) *  A vizsgaközpont a székhelyén - ha jogszabály eltérően nem rendelkezik - minden munkanapon tart vizsgát.

(5) *  A vizsgák helyét és időpontját a vizsgaközpont jelöli ki. Ismeri-e ezen jogszabály többi paragrafusát is?

·       Igaz-e, hogy a KAV munkakapcsolatban áll a Hajdú-Bihar megyei állami apparátusokkal nevezetesen Rendőrség, ügyészség, kormányhivatalok stb.. állam apparátusokkal?

·         Kérem szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet

a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló törvény értelmében a KAV milyen kapcsolatban áll az autós iskolákkal, az oktatókkal alá fölérendelt vagy munkakapcsolat?

·       Kérem szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló törvény értelmében a KAV milyen kapcsolatban áll a vizsgabiztosokkal alá fölérendelt viszonyban?

 
Tisztelt.......... Úr !

Szeretném újra kijelenteni, hogy én nem hiszek ezeknek a pletykáknak ezért kérem, hogy 15. napon belül nyilatkozni szíveskedjen, válaszoljon a kérdésekre, hogy álláspontját közre tudjam adni változtatás nélkül.

 

 
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-02-03 17:35:54 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ