Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2022. január. 17


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Kétszer kétmillió forintot és birkapörköltet kért ügyfelétől egy korrupt ügyvéd
 
2021-09-24 14:53:35
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 
Korrupció miatt indult eljárás egy szolnoki ügyvéd ellen a Központi Nyomozó Főügyészség 

sajtóközleménye szerint. Miután 2011-ben megkereste őt egy férfi, akinek a lánya ellen közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás, az ügyvéd azt ajánlotta neki, hogy kétmillió forintért cserébe elintézi, hogy ne vegyék el a lánya jogosítványát, és csak pénzbüntetést kapjon.
A férfi kifizette a pénzt az ügyvédnek, aki ezek után kért egy fazék birkapörköltet is, amit még az ítélethirdetés előtt meg is kapott.Korrupció miatt indult eljárás egy szolnoki ügyvéd ellen a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleménye szerint. Miután 2011-ben megkereste őt egy férfi, akinek a lánya ellen közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás, az ügyvéd azt ajánlotta neki, hogy kétmillió forintért cserébe elintézi, hogy ne vegyék el a lánya jogosítványát, és csak pénzbüntetést kapjon.
A férfi kifizette a pénzt az ügyvédnek, aki ezek után kért egy fazék birkapörköltet is, amit még az ítélethirdetés előtt meg is kapott.
 

 
2014-ben aztán újra megkereste ezt az ügyvédet a férfi, akinek most nem a lánya, hanem a testvére ellen indult büntetőeljárás ittas vezetés miatt. Az ügyvéd ebben az esetben is felajánlotta a segítségét újabb kétmillió forintért cserébe.
Az nem derült ki, hogy a pénzen felül ebben az esetben is kért-e birkapörköltet, csak azt tudni, hogy nem ismerte el tettét és panasszal élt a gyanúsítás ellen.
444.hu
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2022-01-17 09:10:10 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ