Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. szeptember. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Kettővel nő a tét, nem lehet a léc alatt átszaladni!
 
Napi Aktuális 2022-12-09 06:22:12
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Kettővel Nő a TÉT! Apró lépésekkel haladunk előre, de mindig eggyel nő a tét!

A portálunkra borított információk, vannak esetek a mikor megdöbbentőek, hihetetlennek, vagy inkább elképzelhetetlenek! Vannak esetek, amelyek csodálatra méltóak, de ellenőrzésre szorulnak természetesen (minden esetben)! A keletkezett hiteles dokumentumok minden esetben rávilágítanak a törvényesség mögé bújtatott közfelháborodást okozó, az igazságszolgáltatásban rejlő hibákra. Ebben a cikkünkben rövidesen feltárunk folytatásként egy olyan ügyet, ami méltán okoz közfelháborodást minden tisztességes embereben! Megingathatja és meg is ingatja az ügyészségbe a rendőrségbe vetett hitet. Ezen közhiteles okiratok, mind tartalmilag, mind formailag az eredetivel mindenben megeggyezőek, legálisan kerültek a bírtokunkba. Az adatvédelmi előírások betartása mellett, annak megfelelően lesznek publikálva. Remélhetőleg Dr. Pintér Sándor úr ingerküszöbén túljutva az eredeti okiratok kapcsán, amelyet részére megküldünk további intézkedésre, vizsgálatra, a  tisztességes eljárás alapelveit figyelembe véve, a megfelelő kivizsgálás után szankcionálva is lesznek! Természetesen a hozzá feltett kérdéseinkre is válaszokat várunk! Nyílt levél a belügyminiszterhez.........

 
Tisztelt Dr. Pintér Sándor Miniszter Úr!

 Tisztelt  

dr. Gyurosovics József

 

Főkapitány úr

 

 
r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos
 Engedje meg, hogy egy minden törvényt tisztelő emberben, megdöbbenést keltő, az igazságszolgáltatásba vetett hitünket leromboló ügyben kérjem szíves válaszát az alábbiak szerint:

1.A mellékelt Ny.127/2018/170 határozat vonatkozásában ÖN dr. Gyurosovics József  tett feljelentést ügyészi hivatkozás szerint?

http://www.visszaelesek.hu/hirek.php?hirid=1473&oldal=1&kateg=1

2.A mellékelt Ny.127/2018/170 határozat vonatkozásában az ügyészi hivatkozás az ügy feltételes felfüggesztéséről ÖN szerint törvényes volt?

3.A feljelentést a Megyei Rendőrkapitány, ÖN tette, aminek a felfüggesztéséről a határozat szerint önt értesítették?

4.Mit érzett, mit érez, hogyan vélekedik erről a határozatról aminek egy része törvényesnek tűnik ?

5.Az eljáró ügyész leírja, hogy „ A vizsgálat felvetette annak lehetőségét, hogy az igen nagy számban előforduló aggályos dokumentáció valójában arra utal, hogy az oktatások, illetve a vizsgák nem történtek meg, ennek ellenére vezetői engedélyek kiadására került sor, amely közokirat-hamisítás bűntettének minősülhetne” A TÉNYEK MIÉRT CSAK MINŐSÜLNÉNEK?

6.A vizsgálat azt is feltárta, hogy 7 olyan személy szerezhetett a leírás szerint nem valós jogosítványt, akik az ön állományába tartoznak, nem érezte szükségét annak, hogy ezen ügyészi megállapítás alapján vizsgálatot kezdeményezzen?

7.Ön szerint lehetséges-e, hogy ez a jelenség rendszerszintű és mind a mai napig tart, esetleg országosan is így vizsgáztatják a rendőröket?

8.Mi a véleménye arról, hogy a Debreceni Rk. Bü. 09010/1377/2021 folyamatban lévő feljelentésem teljes anyagát kilopták és az közkézen forog? Erre a kérdésre a hivatalos választ megkaptuk!

9.Debreceni Rk. Bü. 09010/1377/2021 két helyen volt feltalálható, ezért a kérdésem az, hogy az anyagot önöktől, vagy a járási ügyészségtől lopták ki? Erre a kérdésre a hivatalos választ megkaptuk! 

10.            A szolgálati szabályzat szerint, az ön döntését meghaladó esetekben, mint pl a Ny.127/2018/170 határozat nem kellett volna tájékoztatni az ORFK-át illetve a Belügyminisztert ?

Tisztelt Címzettek!

 

Tisztelettel kérem önöket, hogy a feltett kérdéseimet megvizsgálni szíveskedjenek és arra a válaszukat szó szerinti közlésre megküldeni szíveskedjenek!

Tisztelettel: 2022.12. 07. Burzuk Sándor 

 

 
 
 
 
 

 

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-09-28 07:45:23 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ