Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. szeptember. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 100.000 Ft-ba kerülhetett Novák Katalin egyedi, monogramos úszódressze
 
Napi Aktuális 2023-07-27 13:22:43
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

 100.000 Ft-ba kerülhetett Novák Katalin egyedi, monogramos úszódressze

 
ON:  
 
IN: HÍREK
Révfülöp, 2023. július 23. Novák Katalin köztársasági elnök az 5,2 kilométeres táv teljesítésére készül a 41. Lidl Balaton-átúszáson Révfülöpön 2023. július 23-án. MTI/Katona Tibor

Avasárnapra halasztott Balaton-átúszáson több mint tízezer amatőr és profi sportoló vett részt a szombatról vasárnapra halasztott 41. Balaton-átúszáson. Az állami hírügynökség sietett kiemelni, hogy az átúszók között ott van Novák Katalin is. A köztársasági elnök férjével együtt, első alkalommal úszta át a Balatont a csaknem 200 vitorlásból és kishajóból kialakított úszófolyosóban.

 

 Mind az MTI, mind a Novák Katalin által megosztott fotókon jól látszik és mint azt először a Magyar Hang megírta, hogy az államfő egy saját nevének kezdőbetűivel („NK”), valamint Magyarország címerével ellátott, egyedileg gyártott úszóruhát viselt. A ruhadarab tulajdonképpen nem is fürdőruha, hanem leginkább egy triatlonos versenymezre hasonlít

Mint a Gulyáságyú Média a gyártóhoz közeli forrásból megtudta, a köztársasági elnök (és férje) az 575 nevű magyar profi sportolói ruházati márka egyedileg készíttetett modelljét viselte az 5,2 kilométeres távon.

A Novák Katalin által viselt sportruhát ennek megfelelően hiába is keresnénk, nem lehet megvásárolni a sportmárka üzleteiben, ugyanis mint megtudtuk, azt egyedileg, saját grafikával terveztette és gyártatta magának a köztársasági elnök, a sportruházati cég másnak nem adhat el a köztársasági elnöki mintával ellátott ruhát.
Ilyen szolgáltatást bárki kérhet az 575 márkánál, ám a zsebébe kell nyúlnia. Az egyedi minta tervezése körülbelül 40-50 ezer forint, és maga a ruha legyártatása egy példányban is hasonló összeg. Így amennyiben Novák Katalin fizetett az úszódresszért, úgy körülbelül 100.000 Ft-ot kellett leszurkolnia érte.
Rongyrázás, asszonyizálás
Novák Katalin bő egy éves államfői ténykedése alatt nem először kerül a hírekbe fennhéjázó attitűdje miatt.
Májusban 66,4 millió forintért vásároltak a Köztársasági Elnöki Hivatal számára egy Steinway & Sons hangversenyzongorát. Míg korábban, márciusban az derült ki, hogy Novák Katalin férje, Veres István mindössze öt hét képzés után egyből alezredes lett a honvédségnél.
Szintén áprilisi hír, hogy a Köztársasági Elnöki Hivatalt hivatalosan is Sándor-palotára nevezték át. A Sándor-palota elnevezés eddig is elterjedt volt, de főként magára az épületre vonatkozott, nem a hivatalra.
forrás: gulyasagyumedia.hu
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-09-28 07:45:23 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ