Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. február. 22


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Otthonosan mozgott a Felcsút környéki fideszes világban K. Endre, akinek kegyelmet adott Novák Katalin
 
Napi Aktuális 2024-02-05 10:38:27
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

 

 

 „Jánossal együtt elég nagy energiákkal próbálták bemosolyogni magukat a térség »kereszténykonzervatív« hatalmi világába, amolyan hivatásos jó emberek szerepkörben” – írta a 444-nek egy, a bicskei viszonyokat jól ismerő ember.

Ezt részben V. Jánosról, a bicskei gyermekotthon igazgatójáról állította, aki 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott. Részben pedig K. Endréről, a helyetteséről, akit kényszerítés miatt több mint 3 év börtönre ítéltek, amiért megpróbálta rávenni az áldozatokat, hogy hallgassanak el. Ő az, akit tavaly áprilisban kegyelemben részesített a pápalátogatás alkalmából Novák Katalin köztársasági elnök.

Hogy a kegyelem híre napvilágra került, a véletlennek és egy szemfüles olvasónknak köszönhető. A propagandamédia azonnal bele is fogott a műveletbe, amivel védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét. A cikkekben, mintha csak a kegyelmi kérvényt olvasná az ember, ezáltal néhány dolgot meg lehet tudni arról, ki az a K. Endre, aki kegyelemre volt érdemes a köztársasági elnök szerint.
„A Magyar Nemzet információi szerint az érintett személy végzettsége testnevelő tanár, fejlesztő pedagógus, síoktató, számos sportágban edzői diplomával rendelkezik, erdélyi családból származik. A kollégáival több sportágban és több korcsoportban sportversenyeket rendeztek, az elítélt focitornákra vitte a gyermekeket, sítábort szervezett nekik. Minden munkahelyén tisztelet övezte, a szaktudását elismerték, a tanítványai szerették. Az érintett családtagjai több esetben a rosszallását fejezték ki a férfi munkahelyével kapcsolatban, mert az elmondásuk szerint az érintett a szabadidejét is az otthonban a gyermekekkel töltötte, rendszeresen szervezett programokat, kirándulásokat, amelyekre minden esetben elkísérte a gyermekeket.”
Az írásokból könnyen azonosítható, hogy kiről van szó.
forrás:444.hu

 

 
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-02-20 09:51:48 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ