Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. február. 22


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Pálffy felesége a kormányzatnál
 
Napi Aktuális 2011-01-17 16:59:28
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Budapest - Rokonok a kormányzatban. Pálffy István volt híradós műsorvezető, jelenlegi KDNP-s országgyűlési képviselő feleségét, Tóth Juditot foglalkoztatja kommunikációs és marketingmunkatársként a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) egyik háttérintézménye, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - tudta meg a Blikk

 

- Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony kereté­ben - marketing, kommunikáció szakközgazdászi végzettsége alapján – kommunikációs és marketingmunkatársi munkakörben foglalkoztatjuk Tóth Juditot - közölte lapunkkal Bagi Krisztina, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet főosztályvezetője.

Az intézménynél azt közölték: Pálffy feleségét október 1. óta foglalkoztatják, azt viszont nem voltak hajlandóak elárulni, hogy pontosan mennyit fizetnek kommunikációs munkájáért. Szerettük volna megkérdezni a KDNP-s politikust is, hogy mit gondol felesége állami megbízásáról, ám Pálffy lapzártánkig nem válaszolt ismételt megkereséseinkre.

Nem ő az első politikus, akinek családtagjai a közszférában helyezkedtek el a kormányváltás óta.


Vége Navracsicsék tízmilliós sajtószemléinek Kontrát Károly belügyi államtitkár lánya a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgozik, Schmitt Pál államfő unokaöccse, Schmitt Pál Péter a Miniszterelnökségen. Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökének lánya a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz került. A miniszterelnök, Orbán Viktor családja is helyzetbe került: unokatestvére Vitézy Zsófia a NEFMI sajtófőnöke, az ő féltestvére, Vitézy Dávid pedig a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója lett.

 

A legnagyobb visszhangot kiváltó ügyet éppen a Blikk tárta a nyilvánosság elé, amikor megírtuk: egy olyan cégcsoport kapott pályáztatás nélkül 10 milliós megbízást sajtófigyelésre és -elemzésre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól (KIM), ahol korábban Navracsics Tibor tárcavezető unokaöccse és felesége is dolgozott. A tárca cikkünk után azt közölte: 2011-re nem hosszabbították meg a napi 82 ezer forintért dolgozó cég megbízását.

  blik.hu....nyomán www.visszaélések.hu

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-02-20 09:51:48 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ