Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2021. október. 26


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 "Orbán halluciongénekkel kábít" Vona Gábor szerint
 
Napi Aktuális 2011-01-29 22:49:46
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

A Fideszt és a segélyezési rendszert támadta a évadnyitó beszédében Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint Magyarország egyik legnagyobb problémája az, hogy túl sok cigány gyerek születik. A Jobbik szombati rendezvényén konceret adott a Hungarica és az Edda is, az még Vona Gábort is meglepte, hogy Pataki Attiláék elvállalták a fellépést.

Állva tapsolta meg a zsúfolásig telt Sportmax csarnok főleg Jobbik-tagokból álló, ünneplőbe öltözött közönsége szombaton délután Vona Gábor pártelnök évadnyitó beszédét. Vona közel egyórás beszédben értékelte a választások óta eltelt időszakot, röviden kifejtette véleményét az alkotmányozásról és a médiatörvényről, hevesen bírálta a Fideszt, de a legnagyobb sikert a jövőre szóló elképzeléseivel aratta. 

A Jobbik elnöke szerint a "demográfiai csapda", az ország egyik legfontosabb problémája, aminek megoldásához szerinte "vissza kell szorítani a cigányság népszaporulatát". Szerinte az cigányoknak nem azért születik sok gyerekük, mert "ez szociológiai jellemzőjük, hanem azért, mert erre ösztönzi őket a hibás szociális politika". Az lenne a megoldás, mondta, ha mindenkinek annyi gyereke születne, amennyit el tud tartani a keresetéből, segélyt pedig csak valós közmunka után, nem pénzben, hanem szociális boltokban levásárolható jegyekben osztanának az embereknek. A romák felemelését úgy oldaná meg, hogy "a kezelhetetlen gyerekeket" kivenné a családokból, és állami fenntartású, a történelmi egyházak által működtett otthonokban nevelné őket. 

 

A rendezvény szlogenje, "Az igazság szabaddá tesz" többször előkerült Vona beszédében, amelynek másik hangsúlyos üzenete az volt, hogy "ami most zajlik, az a magyar rendszerváltás második elsikkasztása". Vona hevesen bírálta a Fidesz és a kormány politikáját, szerinte "csak a kábítószer változott, Gyurcsány kemény drogokat használt, Orbán könnyű drogokkal, halluciongénekkel kábítja az országot". 

origo.hu.... nyomán   www.visszaélések.hu

 

 

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2021-10-08 07:44:06 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ