Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. november. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Vadai férje nyomtalanul osztotta tanácsait, négymillióért
 
Napi Aktuális 2011-04-06 11:00:32
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Magyar Nemzet
Hűtlen kezelés, csalás és a számvitel rendjének megsértése gyanúját veti fel a szocialista Vadai Ágnes férjének megbízási szerződése, amely alapján négymillió forintot vett fel tanácsadás címén. A munkavégzésnek szinte semmi nyomát nem találták. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos azt javasolja Tarlós István főpolgármesternek: tegyen feljelentést.

 

Lezárult a Vadai Ágnes (MSZP) országgyűlési képviselő férjének megbízási szerződése kapcsán indult belső vizsgálat a fővárosi önkormányzatnál – értesült lapunk. Vadai férje, Egerfai József, aki tavaly őszig MSZP-s fővárosi képviselő volt, több mint négymillió forintért adott tanácsokat a főváros százszázalékos tulajdonában lévő Parking Kft.-nek 2009-ben „a felszíni parkolási koncepcióval kapcsolatban”. Azonban felvetődött annak a gyanúja, hogy valós munkavégzés nem történt, ezért februárban Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos – a fővárosi önkormányzattal közösen – vizsgálatot indított – írja a szerdai Magyar Nemzet, melyből további részleteket is megtudhat.

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-11-27 07:36:16 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ