Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2021. október. 26


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Fantomhonlapért fizet a Külügyminisztérium
 
Napi Aktuális 2011-06-08 05:29:18
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

A Külügyminisztérium saját honlapján közzétette az uniós elnökséggel kapcsolatos szerződéseinek egy újabb csomagját, amiből kiderül, hogy egy olyan oldal üzemeltetésére is elköltöttek csaknem nyolcmillió forintot, amely külön honlapként nem is létezik.

 

Az EUTrio.hu portál üzemeltetése címén 7,540 millió forintos megbízást kapott még tavaly novemberben a Xemeti Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Csakhogy ezen a domainnéven nem az EUTrio.hu oldal érhető el, hanem hazánk hivatalos uniós elnökségi oldala, amelyet viszont a Magyar Telekom üzemeltet 73,6 millió forintért. 

A közzétett szerződésekből kiderül az is, hogy az uniós elnökségi váró kialakításához a Magyar Postától béreltek helyiséget a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren hatvanmillió forintért. A gödöllői művészetek házát 42 millió forintért bérlik az elnökség ideje alatt és itt alakították ki az uniós elnökségi sajtóközpontot. Az egyik megállapodás tanúsága szerint 48 millió forintért ad kommunikációs tanácsokat a Brüsszelben működő Bruxinfo hírügynökség gárdája a külügynek.

Bútorokra csaknem 70 millió ment el, míg például dekorációs tervekre hatmillió forint. Az informális találkozókon egyetemistákra bízták a delegációk kísérgetését, ezért a feladatért a Budapesti Corvinus Egyetem csaknem 25 milliót, míg a Budapesti Gazdasági Főiskola kis híján 13 millió forintot kapott.

stop.hu

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2021-10-08 07:44:06 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ