Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. november. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Állítsanak szobrot Gyula Újváry-nak!
 
Napi Aktuális 2011-11-16 01:56:51
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Az elmúlt hónapokban számos e-mailt, levelet, telefonos megkeresést kapott oknyomozó portálunk szerkesztősége, amelyek – kivétel nélkül – negatív színben tűntették fel Gyula Újváryt, a hazai származású Csongrád megyei disszidenst a Weilerbachi U-Montage GMBH tulajdonosát, egyben első számú vezetőjét.

 

A hozzánk érkezett bejelentések, panaszos levelek olyan csúnya dolgokról szólnak, amelyeket nagyon szeretnénk nem elhinni, hiszen azok már a mi harcedzett gyomrunkat is megfeküdnék – amennyiben igazak lennének…


Íme, egy ember, aki megmutatta, hogy felsőfokú végzettség nélkül, TISZTESSÉGESEN, KORREKTEN, ŐSZINTÉN is meg lehet gazdagodni , ha nem is kis országunkban, akkor Németországban! Sajnos, a magyarok jelentős része rosszindulatú, irigy ember. Ha valaki sikereket ér el, azt rögtön megpróbálják bemocskolni, lejáratni. A portálunkhoz érkezett jelzések arra utalnak: Újváryt sem sokan kedvelhetik az Építőipari szakmában. Vannak, akik azt próbálják elhitetni velünk, hogy nem szeret fizetni, nem tartja be a szerződésekben rögzített teljesítési határidőket, hogy nem számol el korrekten!
A visszaelesek.hu nem egy naiv, hiszékeny sajtóorgánum! Nem dőlünk be az ilyen, és ehhez hasonló ócska lejárató akcióknak! Szent meggyőződésünk, hogy Újváry Gyula mindenkivel szemben tisztességesen, korrekten járt és jár el!

Bár nem szorul a segítségünkre, ettől függetlenül a nevében is kikérjük magunknak, hogy inkorrektnek, tisztességtelennek, szélhámosnak, csalónak, mindenkin átgázolónak próbálják lefesteni előttünk!

Nem hiszünk az ilyen tartalmú bejelentéseknek, panaszos leveleknek! Igaz, hogy az interneten szinte csak negatív töltetű írásokat, véleményeket lehet olvasni erről a zseniális üzletemberről, de ezt megint csak a magyarokra jellemző irigységnek tudjuk be, és megingathatatlanul hiszünk abban, hogy ez a kultúrgéniusz példaként állítható a fiatal nemzedék elé, erkölcsi zsinórmértékként tekinthetnek rá mindazok, akik tisztességesen, a szerződésekben foglaltakat betartva, nem mások kicsinálása, tönkretétele, ellehetetlenítése révén szeretnének vagyonossá válni!

A visszaelesek.hu szilárd meggyőződése, hogy Újváry Gyulának egyszer szobrot állítanak, Csongrád megyében főrendőr baraátja kezdeményezésére amelynek talapzatára nem azt fogják vésni, hogy „a Magyar építőipari, hegesztő munkás családok sírásója, vállakozók torpedója” , hanem: „AZ EMBER, AKI MINDENKINEK CSAK ADOTT, AKI MINDENKIN CSAK SEGÍTETT - KÖSZÖNET A SOK-SOK MINDENÉRT, KÖSZÖNET A BOLDOG ÉVEKÉRT, ÚJVÁRY GYULA!” Hiába próbálkoznak ellenségei befeketíteni előttünk ezt a patyolatlelkű, tisztakezű teremtményt, nem fog sikerülni! Nem, nem és nem!
Úgyhogy: nagyon szépen megkérjük Az építőipar összes szereplőjét, az öngyilkosság szélére került magyar családokat, olvasótáborunk minden tagját, hogy a jövőben már ne küldjenek Újváry Gyula állítólagos „sajátos üzletpolitikáját” leleplező - ám valójában rágalmazó, becsületsértő - irományokat, mert azokat úgysem közöljük! Ellenben: nagy szeretettel várunk pozitív tartalmú leveleket, e-maileket, olyan történeteket, adalékokat, amelyek abbéli hitünket erősítik, hogy egy szeretetre, tiszteletre, maximális megbecsülésre méltó, ÁLLÓ CSILLAG ragyog a rogyadozó magyar-német gazdaság, valamint az ezer sebből vérző hazai építőipar sötét egén! Egy igazi példakép, akit utánozni talán lehetne, de annyira tökéletest, annyira támadhatatlant még egyszer felépíteni - lehetetlen.
Írják meg tehát Újváry Gyulával kapcsolatos POZITÍV élményeiket, tudassák velünk, miként segítette vállalkozásukat, életüket a Csongrád megyéből származó, jelenleg Weilerbachi pénzügyi tünemény, foglalják
egyszerű, közérthető mondatokba, miért szeretik, miért rajonganak ezért az egyszerű, ám érző lelkű emberért! MINDEN POZITÍV, DICSÉRŐ LEVELET KÖZLÜNK JÖVŐ HÉT ELSŐ FELÉBEN MEGJELENŐ ÖSSZEÁLLÍTÁSUNKBAN! Fontos: a mocskolódó, szutykolódó firkálmányokat azonnal kukába hajítjuk!

Burzuk Sándor főszerkesztő

 

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-11-27 07:36:16 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ