Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. február. 6


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Szilvásyék megakasztották a kémpert
 
Napi Aktuális 2012-03-14 03:49:30
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Elfogultság?

Amint elkezdődött, rögtön véget is ért tegnap a kémügyként elhíresült történet első tárgyalása a Debreceni Törvényszéken, miután a vádlotti oldal elfogultsági kifogást nyújtott be az eljáró ügyésszel szemben – tájékoztatta lapunkat Figula Ildikó, a bíróság szóvivője. A kifogást a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjének, Keresztes Imrének kell majd elbírálnia. A per ma folytatódott volna, de mivel nem valószínű, hogy a kifogásról ilyen gyorsan döntés születik, a nyilvánosság kizárása mellett zajló büntetőper feltehetően csak a következő kitűzött tárgyalási napon, április 3-án mehet tovább.

Amint arról lapunk is beszámolt, a kémbotrányban tavaly decemberben emeltek vádat. Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját kémkedéssel, utódját, Laborc Sándort hivatalos személyként elkövetett kémkedés bűnpártolásával, Szilvásy György egykori titokminisztert pedig felbujtóként elkövetett kémkedéssel vádolták meg. A civil Püski László ellen szintén kémkedés bűnsegédlete a vád.
 forrás:Baranya Róbert /Magyar Hírlap online

 
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-02-03 17:35:54 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ