Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2021. október. 16


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 A Fidesz Zrt. milliókat dönt nyomorba, de a haveroknak mindig jut pénz
 
Napi Aktuális 2012-04-23 03:44:46
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

A Fidesz egy vállalat, amelynek két üzletága van: a politikait Orbán Viktor, a gazdaságit meg a Simicska és Nyerges félék vezetik. A társaság egyik legfontosabb "melléküzemága" a "közpénzlenyúlási" - jelentette be sajtótájékoztatóján Török Zsolt, az MSZP szóvivője

 

A politikus mindenekelőtt bemutatta a Fidesz Zrt. elképzelt Alapító Okiratát, majd ismertette az "irat" tartalmát.

A Fidesz Zrt. 1988-ban egy kollégiumi szobában alakult azzal a céllal, hogy megszerezze a politikai hatalmat, kezdte mondandóját Török. De még mielőtt ezt a célt elérték volna, már zülleni kezdtek, hiszen az alaptőkéjüket egy hajdani tiszti kaszinó lenyúlásával szerezték.

Török szerint a pártnak álcázott Zrt. gazdasági ágának vezetője Simicska Lajos, akinek a sameszai manapság olyan cégeket vezetnek, amelyek több százmilliós állami megrendeléseket kapnak.

A társaság föld-mutyi részlegét a vidékfejlesztési miniszter vezeti. A mezőgazdaság álarca mögött egy hűbérúri rendszert alakít ki mostanság a Fidesz. A legújabb hűbérúr Mészáros Lőrinc, a felcsúti fociakadémia elnöke, aki tíz négyzetkilométernyi földhöz jutott a napokban. Ennek bevételeiből majd támogathatja Orbán Viktor ifjú focistáit.

A fejlesztési források lenyúlására is egy külön üzletágat hoztak létre a társaságon belül, folytatta a szóvivő, itt dolgozik a többi között Németh Lászlóné "ál-miniszter" asszony. Ezzel szorosan együtt működve tevékenykedik a "közpénzlenyúlási" üzletág, megint csak Simicska Lajos vezetésével.

Így lehet egy kollégiumi szoba törzsközönségéből az ország egyik legnyereségesebb vállalatát létrehozni, amelynek egyetlen célja a zsebek megtömése, akár a magyar nép teljes megnyomorítása árán is - fejezte be Török Zsolt.

forrás:stop.hu

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2021-10-08 07:44:06 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ