Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. november. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Előzetesben maradhatnak a főrendőrök
 
Folyamatban lévő ügyek 2012-07-08 12:28:46
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Rács mögött maradhatnak a vesztegetési botrány egykor egyenruhás gyanúsítottjai, akik közül az ügy kirobbanásának harmadik napján őrizetbe vett G. Imre és K. Attila előzetes letartóztatásának meghosszabbítását pénteken hagyhatja jóvá a bíróság – értesült a Magyar Nemzet.

 

A lap ügyvédi forrásokból úgy tudja, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) két egykori magas beosztású főtisztje az ügyben elsőként meggyanúsított rendőrökhöz és V. Lászlóhoz hasonlóan még három hónapig rács mögött maradhat. 

A Magyar Nemzet információi szerint G. Imre és K. Attila esetében a Pesti Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája megalapozottnak találta az ügyet vizsgáló Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) indítványát, amely szerint a volt rendőrök szabad lábra kerülése esetén fennáll a szökés-elrejtőzés, illetve a sikeres eljárás akadályozásának veszélye. A döntés nem jogerős, mert az ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be. A lap szerdán megírta: az eljárásban a több szórakozóhelyben is érdekelt V. László bizalmasának tartott V. István esetében – akit főnökével együtt az elmúlt hónap elején helyeztek előzetes letartóztatásba – június 29-én a bíróság házi őrizetre enyhítette a vele szemben elrendelt kényszerintézkedést.

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-11-27 07:36:16 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ