Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2023. november. 30


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 A főrendőrt is elérte a gyanú
 
Folyamatban lévő ügyek 2012-08-15 09:32:06
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

V. László után G. Imrét, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni volt főosztályvezetőjét is bűnszervezet tagjaként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség.

 

Bűnszervezet tagjaként elkövetett vesztegetéssel gyanúsította meg G. Imrét a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrségi korrupciós ügyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni volt főosztályvezetője június óta van előzetes letartóztatásban. G. Imre jogi képviselője, Zsurkán Béla tájékoztatása szerint védence panasszal élt és vallomásában megalapozatlannak tartja a gyanúsítást.

Korábban Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője már sejteni engedte, hogy esetleg a nem túl távoli jövőben a V. László ügye kapcsán letartóztatott rendőrökkel is közlik majd, hogy bűnszervezet tagjaiként elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják őket. Fazekas kijelentette azt is, hogy a gyanúsítás módosításában nevesítették V. László jelenleg házi őrizetben lévő bűntársát, valamint utalásszerűen azokat a rendőröket, akiket az ügyben gyanúsítottként már kihallgattak.

 

Mint arról beszámoltunk, G. Imre és H. Lajos állítólag hamis információk ás vallomások gyártásával növelte V. Lászlóban a fenyegetettség érzését, hogy több pénzt csikarjanak ki tőle.

forrás:mno

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2023-11-27 07:36:16 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ