Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2024. július. 15


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Elfogta a TEK a Seres-gyilkosság gyanúsítottját
 
Folyamatban lévő ügyek 2012-08-15 09:35:52
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) felkérésére a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai hétfőn a fővárosban elfogták azt az embert, akit az 1999-ben, Tahitótfalun lelőtt Seres Zoltán meggyilkolásával gyanúsítanak.

 

Az NNI felkérésére a TEK munkatársai fogták el hétfőn Budapesten azt az embert, akit Seres Zoltán meggyilkolásával gyanúsítanak. A vállalkozót 1999. április 12-én a déli órákban lőtték le autójában, Tahitótfalun. A merénylet során az autóban ülő utas is életét vesztette.

Az elfogást követően az NNI folytatólagos gyanúsítottkénti kihallgatása során az üggyel összefüggésben felbujtóként, előre kitervelten, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsította meg Portik Tamást. A Hír Tv hétfő esti Híradójában elhangzott: már nemcsak az Aranykéz utcai merénylettel és a Prisztás-gyilkossággal összefüggésben, hanem az 1999-ben Tahitótfalun több lövéssel meggyilkolt Seres Zoltán és még egy ember ügyével kapcsolatban is felbujtással gyanúsítják Portik Tamást. Bánáti Kristóf, Portik ügyvédje a Hír Tv-nek elmondta: védence megtagadta a vallomástételt, mert szerintük a gyanúsításból nem derült ki, hogy Portik Tamás mikor tett olyan kijelentést, amely az említett gyilkosságra való felbujtást jelenthetne.

A hétfőn elfogott embert előre kitervelten, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Portik ügyvédje, Bánáti Kristóf elmondta a hvg.hu-nak, hogy védence állítása szerint nem ismeri a Seres-gyilkosság gyanúsítottját.

forrás:hvg

 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2024-06-11 08:03:03 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ